Kleine vissen, moten vis en filets kunnen worden gebakken. Gebruik hiervoor boter, olie of vloeibare margarine. Een combinatie (half boter - half olie) kan natuurlijk ook. Bak de vis op een op redelijk hoog vuur. De vis is na een paar minuten al klaar. Het is belangrijk dat het vet goed heet is. Vis kan zonder toevoegingen gebakken worden. Maar gepaneerde vis is erg lekker; wentel de vis voor het bakken dan eerst door bloem.
Bron:
V.o.f. Zeevishandel Abram de Graaf en Zoon
Snoekbaarsweg 31
3751 BK Bunschoten-Spakenburg
06 53677626 (Abram)
06 11408844 (Zeger)
KvK 32099159
Maandag | Den Burg Texel | Groeneplaats | 08:00-13:30 |
Dinsdag | Hoorn | Kersenboogerd | 08:00-16:30 |
Woensdag | Havelte | Dorpsstraat | 08:00-13:00 |
Donderdag | Egmond aan Zee | Burg. Eymastraat | 08:00-14:00 |
Vrijdag | Heerde | Bonenburgerlaan | 11:00-17:30 |
Zaterdag |
Buren Beesd |
Rondweg Dorpsplein |
08:00-12:30 13:00-18:00 |