Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Bron:
V.o.f. Zeevishandel Abram de Graaf en Zoon
Snoekbaarsweg 31
3751 BK Bunschoten-Spakenburg
06 53677626 (Abram)
06 11408844 (Zeger)
KvK 32099159
Maandag | Den Burg Texel | Groeneplaats | 08:00-13:30 |
Dinsdag | Hoorn | Kersenboogerd | 08:00-16:30 |
Woensdag | Havelte | Dorpsstraat | 08:00-13:00 |
Donderdag | Egmond aan Zee | Burg. Eymastraat | 08:00-14:00 |
Vrijdag | Heerde | Bonenburgerlaan | 11:00-17:30 |
Zaterdag |
Buren Beesd |
Rondweg Dorpsplein |
08:00-12:30 13:00-18:00 |